GRUP DE PADDLE MATARO, VILASSAR, CABRILS, LLAVANERES I VOLTANTS. Quants més serem, més riurem

Bona tarda nois/es sóc de Vilassar de Dalt, i m'agradaria formar un grupet de gent per jugar a Paddel, per la zona de Vilassar de Mar, Mataró, Llavaneres.... A nivell mitg/baix, per tal de fer partidets les tardes/vespres entre setmana.

Vinga a veure si podem ser un quants i podem anar fent partidets amb regularitat.

Visitas: 647

Respuestas a esta discusión

jo soc de vilassar de mar. Jugo bastant a Llavaneres per el preu. Aquesta setmana tinc disponible el dimecres. Si surt algun mixte m'apuntu. :P

Hola Anna, jo també jugo a Llavaneres i al Tenis Mataró, la veritat és que són les pistes que millor surten de preu. Jo aquesta setmana només puc jugar divendres sobre les 6 o les 7 de la tarda. :)

 

Hola, sóc de Granollers però com no trobo  ningú per aquí per jugar m'apunto amb vosaltres. Anna, dimecres seria a la tarda? A partir de les 6? A mi em va bé, ens veiem

Marta

Eiiiiiiiii,

Si munteu alguna cosa per dimecres i no es per començar mes tard de les 18h (després juga el Barça) :) m'apunto!

Benvinguda Marta, perfecte, a veure si fem un grupet de gent de la zona i podem anar montant partidets. Vinga el que el dimecres només un falten dues pales masculines i ja haureu organitzat el primer partidet!!!

 

Plego a les 19h de treballar..Tb Jugo bastant al indoor de granollers, encare ke es caret, pero m'encanten les instal·lacions. :P  Doncs a veure si es pot fer alguna coseta.

on jugues??

be de preu teniu la U.E. Laru ;)

He jugat tb al LAru...Per el preu esta de conya, pero el ke no es soci, les instalaciones per canviar-se millor no comentar-les jejeje.

Hola!!

Ho sento, em despenjo per aquesta semana si es monta alguna cosa, m'acaban de trucar de la fenia i tinc que treballar per la tarda demà, així que no em va bé.

Gaudiu molt de la partida!

Holaa..

jo també m'apunto als partidets de la zona...

Benvingut, un mes al grup

RSS

Bájate la nueva APP de Gruppit!

© 2019   Creado por Clan-2000 - Politica de Cookies http://www.clan-2000.com/cookies   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio