Doble proposta: NO TE PREOCUPES, NO LLEGARÁ LEJOS A PIE, o LA CÁMARA DE CLAIRE, aquest diumenge (15/7/18) als RENOIR FLORIDABLANCA en V.O.S.

Us proposo per diumenge dues pel.lícules en versió original subtitulada: No te preocupes, no llegará lejos a pie (Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot) , a la sessió de les 18:10, o En la cámara de Claire (La caméra de Claire), a la de les 18:15. Ens trobarem a les 17:40 davant les taquilles dels Renoir Floridablanca per tal de treure les entrades, cadascú de la pel.lícula que vulgui veure, i entrar tot seguit a les sales corresponents. A la sortida del cinema, si voleu, podem fer una mica de tertúlia.

 

Dirigida per Gus Van Sant, No te preocupes, no llegará lejos a pie és una comèdia dramàtica americana basada en la vida de John Callahan, un dibuixant irreverent en cadira de rodes. Interpretada per Joaquin Phoenix, les crítiques del film tendeixen a ser favorables.  En podeu veure un tràiler aquí:

 

https://www.youtube.com/watch?v=efRTUA-ejTs

 

Dirigida per Hong Sang-soo, La cámara de Claire és una comèdia dramàtica franco-sud-coreana protagonitzada  per Kim Minhee i Isabelle Huppert, que hi interpreten dues dones que es coneixen a Cannes. En podeu veure un tràiler aquí:

 

https://www.youtube.com/watch?v=pvcNs9BbI9k

 

Per si de cas, el meu mòbil és el 686 546 170

Visitas: 95

Respuestas a esta discusión

Hola Jordi

Molt atractives totes dues

Ens veiem als Floridablanca aquest diumenge

Fins diumenge !

Ems veiem diumenge

Fins demà!

Me apunto ,no tengo claro cual de las dos escogere

M'ha sorgit un inconvenient i no puc venir.

RSS

Bájate la nueva APP de Gruppit!

© 2019   Creado por Clan-2000 - Politica de Cookies http://www.clan-2000.com/cookies   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio