DIUMENGE 29 D´ABRIL DEL 2012, RUTA PER GAVÀ. ESTACIÓ RENFE - CALAMOT - VIVERS C.BARRI - C.ROSÉS - ANTIGA CASERNA MILITAR- ESTANY DE LA MURTRA - PLATJA.

Ruta de 13 Kms i completament plana (100 metres de desnivell com a molt). Considero que es perfectament factible fer-la amb nens i nenes (jo portaré al Marc, de 5 anys); si els teniu i els voleu portar, no hi ha cap problema.

Sortirem de l´estació de RENFE de Gavà a les 9.30 del matí, i passarem pel Casc Antic de Gavà, Parc del Mil·leni, pujarem al Calamot (86 m.a.), Vivers de C.Barri, Societat Naturista Vegetariana, C.Rosés (antigament C.Riera del Serguerar), Ruïnes Romanes de C.Valls de la Roca, i d´aquí tirarem cap a la platja, creuant els camps de cultius i diferents corredores (Canals que en un principi es van fer servir per dessecar la zona pantanosa, i que ara es fan servir per regar), així com veurem l´estany de la Murtra i el seu observatori d´aus, creuarem per un pont l´autovia C31 i ens arribarem a la platja.

ATENCIÓ: SI VEIEM QUE ELS NENS (i no tant nens, ja m´enteneu) ESTAN CANSATS, HI HA LA OPCIÓ DE TORNAR CAP A GAVÀ DESPRÉS DE VEURE LES RUÏNES ROMANES DE C.VALLS DE LA ROCA. LA RUTA QUEDARIA EN 6/7 KMS.

Per tornar, ho farem amb autobús.

Recordeu que s´ha de portar tot el necessari per a caminar; calçat i roba adequat (incloent-hi gorra o barret), aigua, menjar, capelina o xubasquero (per si de cas), i qui pugui i en tingui, prismàtics, ja que passarem per una zona d´observació d´aus.

Ni soc organitzador de rutes ni ho pretenc, només proposo que, qui vulgui, m´acompanyi a fer aquesta ruta, així que cadascú ha de fer-se càrrec de si mateix i dels seus actes, i en aquest cas, dels seus fills i filles tb ;)

El plànol de la ruta és el fitxer adjunt al peu de la discussió

Parc del Mil·leni 

C.Rosés (antigament, C.Riera del Serguerar)

Gavà - Can Rosés

Visitas: 110

Archivos adjuntos

Respuestas a esta discusión

Per a apuntar-vos, aneu al següent enllaç, si us plau, si no em tornaré boig responent a tothom a tot arreu ;

http://www.singlesbarcelona.es/group/gavayalrededores/forum/topics/...

Llista d´assistents:

Rafa + Marc (5), de Castelldefels

Mònica + Filla (4, gairebé 5)

Eva (per confirmar)

Lídia, de Castelldefels

Àlex (Halcón Maltés), de Gavà

RSS

Bájate la nueva APP de Gruppit!

© 2018   Creado por Clan-2000 - Politica de Cookies http://www.clan-2000.com/cookies   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio